6 juli 2015 – healthy monday
Genieten jullie ook zo van het lekkere weer? Ik heb afgelopen weekend lekker gevaren, op het strand gelegen en heel veel lekker gegeten. Wat hebben jullie gedaan? Vast ook in ieder geval van het lekkere weer genoten. Word je er ook zo blij van?
Ooh en al dat lekkere eten..Bij mij was het bijna elke avond barbecuen of (zelfgemaakte) pizza eten. Daarnaast veel wijntjes, ijsjes en bitterballen. Vinden jullie het ook zo lastig om met dit weer gezond te eten? Nou heb ik wel een heel fijn nagerecht bedacht, wat net wat gezonder is dan andere desserts waarin toegevoegde suiker zit. Perziken op de barbecue met mascarpone en pistachenootjes, zonder suiker. Erg lekker als lichte afsluiter na een avondje barbecuen.
Perziken op de barbecue
Ingrediënten voor vier personen
Vier harde perziken
150 gram mascarpone, slagroom, sojaroom of kokosroom
50 gram pistachenoten
Hak de pistachenoten fijn. Was de perziken en snijd ze doormidden. Haal de pit uit de perziken. Heb je net vlees of vis op de barbecue gegrild? Maak het rooster van de barbecue dan eerst nog schoon. Leg de perziken op de barbecue, totdat ze aan de onderkant gegrild zijn. Leg de perziken op een mooi bord. Verdeel de mascarpone over de perziken en strooi de pistachenootjes erover.
Ik at Bistecca Tagliata op de barbecue, erg lekker!
Verrukkelijk! Hé, ik weet niet of je dit zelf ook al eens hebt opgemerkt, maar jouw foto’s lijken vaak een wat mindere kwaliteit te hebben, hoe komt dit?